Tankar om alltmöjligt


JoJo Is Awesome!!

Har lyssnat på hennes skiva om och om igen idag. Alla timmar av jobbet har den gått runt runt, och jag måste säga att det finns inget fel på den! Alla låtar är skit bra, det är inte en ända dålig låt. Det brukar ju alltid finnas ett rötägg på skivorna men den här är helt briljant, det är inte ofta man hittar sån här bra musik så jag anser mig själv som är väldigt tursam gubbe idag!

JoJo är även med i Runaway Vacation som jag skulle ha fått idag av discshop.se men den var slut, så jag fick bara en av mina två filmer. Och det är ju självklart den filmen som man vill ha alra mest som är slut! så jävla typiskt! men det finns ju inget att göra åt det så det är bara att gilla läget och vänta antar.

Läste en blogg förut där ett gäng tjejer hade haft en "grabbkväll" som tydligen innebär att dricka Redbull och klä sig som en kille. Då slog mig tanken att det är helt okej för tjejer att göra en sådan sak, men hur skulle det egentligen se ut om jag, Sebbe och Thom hade en "tjejkväll" haha det skulle vara en sällan sed syn det kan jag lova. Det kommer ju aldrig att hända men man får en hel jävla massa skumma bilder i huvudet när man tänker på saken. Om deta skulle hända skulle det aldrig gå att få bort GAY stämpeln som alla skulle se en med i pannan, men när tjejer gör samma sak så är det helt okej och normalt. 
Jävla vrickad värld vi lever i egentligen!

Sånt här tänker jag på
//Thomas



Har ni tänkt på att Godis inte har något med God Is att göra?

Uppdate

Jag tänkte skriva blogg igår, men jag glömde bort det helt och hållet. Helt jävla otroligt, hur kan man glömma en sån sak? Jag kan inte förstår det!! men nu skriver jag ju i alla fall så att ni blir nöjda och glada.

Som vissa av er kanske vet såp har jag ju haft en öroninflamation sen början av Juni.
Nu är det ju så att det äntligen har börjat släppa sitt järngrepp över mitt öra och ger tillbaka lite mer av min hörsel igen, så jag är överlycklig, har väntat på det här så länge nu, och äntligen är det på väg.

Det är 1 dag kvar till fredag! och på fredag händer det mycket. Sista dagen på jobbet som jag längtar efter så jävla mycket!, jag får även min iPhone (tror jag) och jag och grabbarna åker till Mantorp för en helg med snabba och snygga bilar blandat med lite mat, alkohol och ett gång trånga jävla tält. Det ska bli så jävla nice, älska bilar! speciellt när dom rör på sig.

Jag fick paket från iPhonebutiken.se idag med, mitt siliconskydd till min kommanade mobil kom. Nu är det bara mobilen som fattas då! Jag kommer nog få ett paket från discshop.se imorgon för jag har bestält 2 filmer där ifrån (Runaway Vacation & 6:e Dagen) och på fredag kommer förhoppningsvis min nya telefon. Jävligt bra vecka det här måste jag säga!

Ha det gött
//Thomas

Gubbjävel

Fan vad förbannad jag blir! Jävla idiot gubbe med den fulaste jävla mustachen i världshistorien! Om jag hittar hans bil kan jag nog inte låta bli att gräva ner min nykel i den röda lacken på hans nya fula Peguot.

Okej, jag ska berätta för er vad där som har hänt.

Jag var på väg hem från Viberga på moppen och hamnade bakom en bil jävel som körde i 30 km/h på 50 väg! Så jag körde om honom och när jag skulle svänga in framför honom kollade jag bakåt och såg honom gasa på och försökte preja mig av vägen! (JÄVLA GUBBJÄVEL) Jag var bara någa centimeter från hans bil när jag släpte gasen för att trotoarkanten bara kom närmre och närmre.

Alltså vilken jävla idiot! Jag förstår inte hur man kan göra en sån sak?! Jag kunde för fan blivit alvarligt skadad eller ännu värre! Hur fan tänker man när man gör en sådan sak? Det är nästan synd att han inte körde på mig för då hade han fått ta konsekvenserna, men det hade ju också gjort jävligt ont för mig så det är väl tur att det inte blev så, men ni förstår vad jag menar.

Nej, nu blir det How I Met Your Mother för att lugna nerverna.

Förbannade hälsningar
// Thomas

Vem fan vill se...

Det är Golf på 3:an... Vem fan vill se Golf?!
Det är Robotwars på 6:an... Vem fan vill se Robotwars?!

Det är söndag eftermidag och det är bara skit på tv så jag skriver några rader i min blogg istället.

Det var några dagar sedan sist eller hur? Jag har haft saker att göra alla dagar så jag har inte riktigt haft så mycket tid att skriva, eller för den delen tänka ut saker att skriva om, så därför har det inte blivit något nytt inlägg.

Inte för jag har så mycket att skriva om nu häller men jag har en liten sak att berätta iallafall. Jag fick mitt avtal av Telia i fredags som skulle skrivas på och sedan skickas tillbaka. Så nu är även det avklarat, nu är det bara paketet med telefonen som ska komma med posten. Jag hoppas att jag får den på fredag när den lanseras, men sen är det ju inte säkert att den skickas ut så man får den direkt så jag blir inte förvånad om jag får den veckan efter det. Jag kommer förmodligen inte ha någon användning av den på fredag ändå för då ska vi till Mantorp på Action Met och då får fan telefonen ligga kvar hemma!

Det var väll allt
//Thomas

iPhone will soon be mine

Är precis hemkommen från Medley, efter ett kombinations pass. 30 minuter Spinning och direkt efter det 30 minuter Bodypump. Fy fan vad jobbigt det var! eller spinningen var väl ungefär som jag trodde att den skulle vara, men Bodypumpen var väldigt mycket jobbigare än jag trodde att det skulle vara. Man använder ju inte lika mycket vikt men jävligt många fler repetitioner istället, och det blev jobbigt som bara fan! Men också kul. Detta ska vi göra igen.
Idag bestälde jag min nya telefon med! Så ni kommer troligen få ett nytt nummer av mig inom en snar framtid. En svart 32 GB iPhone kommer inom kort att vara i mina ägor och jag kan knappt vänta till den kommer den 31 Juli.

Så alltså har jag startat mitt första abonemang nu, ska bli intressant att se hur dyrt det kommer bli i månaden. Jag betalar 378 kr i månaden och då är det oändligt med surf och själva mobilen med räknat i priset, men det jag ringer och sms:ar för tillkommer varje månad ( 29 öre per minut / sms ). Men det ska nog inte vara något problem för jag sitter ju inte och pratar i telefonen i flera timmar eller skicka 400 sms om dagen precis.

Jag vet att det är lite "pricy" men det är fan värt det! iPhonen är ju i princip en dator som får plats i din ficka så den är lätt värd pengarna, plus att jag behöver en ny telefon för den jag har nu är bara för dum i huvudet nu. Jag blir så jävla tröt på den när den bara startar om sig själv hela jävla tiden! men jag tänker fortfarande ha kvar den (med tele nr), som min jobb mobil, då har jag ju lite användning av den också.

//Thomas

Grattis till Maria som fyller 18 år idag!
Blir det krogen i helgen lr? Det tycker jag iallafall.

Läsvärt? Kanske...

Idag har varit en väldigt aldaglig dag, det har inte hänt mycket som är värt att skriva om kan jag inte påstå, men jag jobbar bara halva dagen imorgon. Jag börjar vid lunch istället för att det finns bara massor med saker som ska grundas på förmidagen och det behöver man bara vara en för att göra så jag behövs inte på förmidagen. Så det blir lite mindre pengar imorgon men det gör inget, för jag behöver fan sova lite, det blev ju inte mycket av den varan i helgen precis!

Köpte Aftonbladet idag för att dom hade "allt du behöver veta om svininfluensan" i tidningen. Nu när jag har läst upp mig lite på ämnet är jag inte alls orolig längre. Det visar ju sig att det är yterst få som blir dödligt sjuka av sjukdomen, det är oftast personer som redan har en sjukdom t.ex Astma och diabetes. Jag har inga sjukdomar så jag är inte orolig längre men det skadar ju inte att vara lite extra försiktig i höst ändå.

Just det, mamma har ju fyllt 40 nu och jag tänkte jag skulle lägga upp en bild på vad jag gav henne. Jag kan ju själv säga att jag är jävligt nöjd med den! Arangerad av mig från top till botten. 

Vad tycker ni?


// Thomas

iPhone 3G S


Jag kan inte sluta tänka på den här himmelska mobiltelefonen!

Ja det går ryckten om att den lätt kan överhetta. Men jag har gjort en del reserch på det ämnet och det verkar bara vara några enstaka händelser som har blåsts upp i gigantiska proportioner. Alla Mobiler kan över hetta! Det beror helt och hållet på hur du förvarar din telefon och hur du sköter den. Det är klart som fan att telefonen blir varm om man låter den ligga i solen till exempel, jag lägger inte änns min nuvarande telefon i solen och den har inga elaka rykten om sig.

Så jag kan med stor sanolikhet säga att jag kommer att inhandla en sån här mobiltelefon när den lanseras i Sverige den 31 Juli. Fan vad nice det kommer bli!

Jobb radio

Gud vad tröt jag var imorse! Jag skulle starta moppen och åka till jobbet men den ville inte starta på elstarten så jag stalde mig och försökte kicka igång den istället, efter typ 30 kickar inser jag att tändningen inte är på... Jag sätter på den och moppen startar utan problem. Snacka om att vara borta på morgonen, eller vad säger ni?

På jobbet är radion altid på och RixFm spelar sina gammla och nya dengor om och om igen varje dag. Jag älskar Daughtrys nyaste singel den är så sjukt jävla bra! Men det var inte fören idag som jag upptäkte vad den handlade om. Jag har hela tiden trot att det var om en kille som skulle fråga om sin älskades hand... men så är det ju värkligen inte! Det här visar värkligen vad ouppmärksam man kan vara om vad dom sjunger i låtarna. 
Lyssna och njut av denna underbara sång.


Nu när jag ändå är inne på Radio så vill jag skriva om det jag hörde på nyheterna idag. Dom har en inlagd pasient med Svininfluensan på Norrköpings sjukhus! Fy fan vad nära det är nu. Jag är ganska så lugn av mig och brukar inte oroa mig över sånt där skit, men just nu är jag faktiskt lite orolig. Den första leveransen med vacsin kommer till Sverige i mitten av September men tills dess blir det väl att göra en Mickael Jacksson och ha handskar på sig på hel tid! Dom största smitto riskerna är ju på aldagliga saker som Stopknappen på bussen, dörrhandtaget i skolan eller kortläsaren på Ica.

Vad är dina tankar om den farsot som är på väg mot Sverige med stormsteg? Själv tycker jag att det är lite läskigt, men att det går att undvika med några enkla metoder.

Oroliga hälsningar
//Thomas

Arméns musikkår 10 Okt


Någon som vill gå med mig?

Jag tror att det kommer vara skit coolt och helt klart värt pengarna. Men jag vill inte gå själv så därför efterlyser jag en medmänniska att gå med på denna coola föreställning!

//Thomas

MSN sarkasm

Jag har kommit fram till att jag måste sluta använda sarkasm över msn! 

Jag lyckas bara göra någon ledsen, arg eller förvirad. Jag lykades faktiskt med den bedriften för bara några timmar sedan och då insåg att det här går inte längre, jag måste sluta för ingen förstår att jag inte menar det jag skriver. Så nu ska vi försöka sluta med det. Och där med baska!!

Men det kommer att bli svårt! Det kan jag lova. Jag älskar ju att använda sarkasm, det finns inget roligare! Men jag får väl spara det till det värkliga livet där man kan lägga ton på det man säger så att folk förstår den egentliga meningen av mina ord.

//Thomas

2 Saker

Vad gör ni om dagarna egentligen?

Själv jobbar jag. Där fick jag en väldigt intressant fråga. 
En kollega undrade när jag skulle skaffa fru och barn? Jag blev helt paff! Det är ju inte precis som man går omkring tänker på sånt hela dagarna, det ända jag vet är att jag inte vill ha några barn innan 23. Men förutom det vet jag inget. Ska man tänka på sånt redan nu? gör ni det?

Okej! Jag börjar få lite panik nu. Mamma fyller 40 år på söndag och jag har fortfarande inte köpt något åt henne! Och jag vet inte vad jag ska köpa till henne. Hon har sagt att hon vill ha en spikmatta, men på det svarade jag: "aldrig i livet! Jag köper inte sånt där hippie skit som du bara kommer använda 2 gånger" Så problemet är att hon inte vill ha något annat än det. Jag kan ju alltid ge henne pengar eller lotter men det är ju ingen rolig pressent till henns 40 års dag.

Jag ber er, hjälp mig! Ge förslag på saker som alla mammor tycker om!

//Thomas

Tillökning

Jaha då sitter man här, ny duschd och ska skriva i min blogg som du bara älskar att läsa! Nice va?

Vi har fått tillökning i familjen Johansson, Jonsson, Svensson (vadå?) Nej mamma har inte fått barn men vi har däremot fått en annan liten krabbat som heter Snurre. Han är 8 veckor gammal, 1 dm lång, orange, vit, svart och han är ett virrvelmarsvin. En liten söt hårig varelse som jag inte kan känna något annat än hat mot! Jag tror det har att göra med att vi var tvungna att ge bort mitt virrvelmarsvin (Pelle) för att mamma var för alergisk mott päls djur, en alergi som hon fick när hon gravid med mig. Ironin lysser fram som en stjärna i mörkret. Jag tycker att det är så onödigt att skaffa den där lilla krabaten, för vi kommer förmodligen få göra oss av med honom ändå! Jag hoppas för min lillebrors skull att det inte blir så, men jag är väldigt skeptisk. Vi får hoppas för Snurres bästa.

Ohh jag hade något jag skulle skriva för en timme sedan men nu är det helt jävla borta! Det är så störande, jag hatar att få sånna här hjärnsläpp! Det finns inte något värre sprat som hjärnan kan gör mot dig.

Det här är inte det men det är ganska läskigt också. Jag vaknade i natt av okänd anledning, men det är inte det som är det läskiga. Det läskiga är att jag inte kunde lyfta på min höger arm! Det gick inte, det var som att jag inte hade några muskler i min arm. Men som tur har deta hänt tidigare. När jag var 6 år hände samma sak och då gick det bort av sig självt efter cirka en timme, men läkarna blev oroliga och var tvugna att göra ett epilepsi test som visade sig vara negativt. Efter som att jag visste deta, så somnade jag bara om och brydde mig inte mer om det. När jag vaknade upp igen när väckar klockan ringde så fungerade min höger arm igen. Men ändå lite läskigt, jag måste hålla kol på det där så jag inte går och blir helt lam bara så där.

Nej, jag kommer inte på det! Vi får ta det någon annan gång.

Se ya later aligator
//Thomas

P.S : Ni kanske kommer ihåg att jag skrev att det är 70% tjejer som läser bloggar. Det stämmer inte! eller vad vet jag det kanske är så. Men poängen är att jag hittade på den staistiken för se om jag fick några roliga reaktioner, men det fick jag tyvärr inte! Fan vad tråkiga ni ska vara ibland! Skärp er!

Vad är bra? och vad är inte!

Är precis hemkommen från Medly.

Jag invigde nämligen det nya badhuset idag. Eller nya och nya, det är nytt för mig. Jag har nämligen aldrig varit där förut, jag har aldrig varit sugen på gå dit för den ända som har sagt att det är bra är Anna. Av alla andra har jag minst sagt fått väldigt kalla recensioner.

Men idag var jag tvungen att prova, (det ingår ju i mitt Medly kort) så jag tog med mig lillebror och badade med honom. Jag förstår nu att jag måste lyssna på min kusin mera! Hon hade helt rätt och alla ni som säger att det är "dåligt" måste det ju vara något fel på. Jag hade skit kul med Joakim och det ska defenitivt göras om flera gånger.

Jobbet rullar på och pengarna rullar in.
Nu är bara frågan vad jag ska göra med alla dessa riksdaler? Jag har en hög med saker som jag har tänkt på T.ex LED Tv, Iphone 3G S, Ipod Touch och PS3. Det lutar just nu mot en Ipod Touch. Jag var as sugen på Iphone 3G S men det har kommit fram lite hemsk information om den telefonen tyärr. Den klarar inte temperaturer över 35 grader och inget under 10 minus grader, vilket gör den ganska så oanvändbar i vårat avlånga land! eller vad säger ni? Så därför lutar det mest mot en Touch men med försäkring den här gången så att den inte går samma hemska öde till möte som min gammla. Men en Classic skulle vara as nice med, men nu är frågan! vad gör man med så mycket utryme i sin ficka? Ja, det är ett svårt val, jag vet! men det ska nog reda ut sig för eller senare. Vänta bara.

En bra vecka

Hallå tjejer!
Jag skriver tjejer för att statistiken visar att 70% av alla blogg läsare är tjejer, så jag antar att du som läser är tjej.

Känner mig riktigt duktig just nu faktiskt. Jag har jobbat 5 dagar den här veckan, tränat 3 gånger den här veckan och supit 1 gång den här veckan. En helt okej vecka! lr vad säger ni?

Jag kan inte komma på mer att skriva just nu så jag tänker sluta och titta på Tv istället tills jag somnar. Men ha det bra nu hörni! Bara halva lovet kvar nu!

//Thomas

Mental terror

Jag måste påstå att livet leker just nu. Jag tjänar bra med pengar (90kr/h Inkl Semester ersätning) inga skol problem eller några personliga problem, och jag har börjat träna. 

Men det är inte helt fel fritt, det finns en liten detalj som stör mig väldigt mycket! min årliga öroninflamation som jag alltid får på sommaren, har börjat och satt i kraft och den vill inte ge sig. Jag sov bara 3 timmar i torsdags natt för att jag hade så jävla ont i örat. Om det inte blir bättre snart måste jag nog uppsöka läkare och få lite pencilin mot skiten. Men för hoppningsvis försviner den snart.

På jobbet lyssnar vi hela tiden på den underbara radio kanalen RixFm.
RixFm med sina 2 miljoner reklam pauser med dom mest störande reklamerna i reklamens historia! jag vill bara skära halsen av mig när jag hör Ö&B:s störande jävla reklam där dom frågar vad skilnaden på EN flaska schampo är. Det finns för ingen skilnad! det är ju bara en sak. och när vi ändå är inne på ämnet kan vi nämna Fapejos jävla reklam! fy fan vilken dålig låt och fy fan vilken jobbig röst människan som sjunger har, men det absolut värsta med den jävla reklamen är att den sätter sig hjärnan som en festing och vägrar att släppa taget. Jag kan inte få ut den ur mitt huvud och det är så störande. jag har bombat hjärnan med N-Dubz och Lady Gaga, så reklam fan skappet börjar försvina men jag kan fortfarande känna den där inne!

Nu orkar jag inte skriva mer, så nu blir det TV och jag kanske ska kolla på Sweeney Todd sen men det beror på hur tröt jag är.

Se Ya Later... 
//Thomas

Hur coolt som helst

Filmen som hyllas av USA... Det är fan riktigt mäktigt! Älska Sverige.



The King Of Pop R.I.P

Blogg.se igen

Jaha... Då var man tillbaka på Blogg.se igen då! jag har varit här förut och jag har också gått här i från förut men av någon anledning hittar jag alltid tillbaka, jag har till och med samma tema nu som jag hade på min första blogg här på Blogg.se. Men vad är det nu som gör att jag kommer tillbaka hit hela tiden? Jag vet inte riktigt, men jag vet att jag älskar statistik visningen som finns på Blogg.se och det är tillräckligt för att jag ska komma tillbaka om och om igen.

RSS 2.0